ZORGVRAGER

Voor een zorgeloze toekomst, voor u en uw naasten.

Zorgvrager

Onze zorgvrager, daar draait alles om. U staat centraal in alles wat we doen. Of u nou tijdelijke verzorging nodig heeft in verband met ziekte of zo lang mogelijk thuis wilt blijven wonen, wij zorgen ervoor dat u de zorg en ondersteuning krijgt die u nodig heeft. Daarbij is het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt bij onze zorgprofessionals en daarom zorgen wij voor de perfecte match tussen cliënt en zorgverlener.

24-uurs zorg

AEN Zorg biedt 24-uurs zorg aan bij u thuis. Onze gekwalificeerde zorgprofessionals bieden 24 uur per dag, 7 dagen per week professionele zorg. Zo creëren wij een alternatief voor een verpleeg- of een verzorgingstehuis. Zo kunt zo lang mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving blijven wonen.

Persoonlijke Verzorging

Wij bieden u ook ondersteuning bij uw persoonlijke verzorging. Denk hierbij aan hulp bij het douchen, hulp bij het aan- en uitkleden en hulp bij het eten en drinken. Hierbij streven we ernaar dat u (waar mogelijk) uw zelfstandigheid terugwint.

Verpleging

AEN Zorg verzorgt ook uw verpleging. Zaken zoals wondverzorging, het toedienen van medicatie en het geven van injecties en meer kunt u met een gerust hart toevertrouwen aan onze gespecialiseerde zorgverleners. Zo bent u in staat om beter te leven en beter om te gaan met uw ziekte of handicap.

Begeleiding

Onze zorgprofessionals bieden u begeleidende ondersteuning bij het vervullen van uw dagelijkse taken. Denk hierbij aan het regelen van uw huishouden en het doen van uw boodschappen. Ook het ondersteunen bij een bezoek aan bijvoorbeeld het ziekenhuis behoren tot één van de vele mogelijkheden. Zo willen wij uw zelfredzaamheid vergroten zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt functioneren.

Persoonsgebonden Budget (PGB)

Met een persoonsgebonden budget heeft u de mogelijkheid om zelf uw zorg in te kopen. U krijgt een geldbedrag toegekend en hiermee heeft u de vrijheid om zelf uw zorgaanbieder te kiezen. AEN Zorg bespreekt samen met u welke wensen u heeft en wij zorgen ervoor dat er zo goed mogelijk aan uw zorgwensen wordt voldaan. Tevens kunnen wij ook ondersteunen bij de aanvraag van uw PGB.

 

Zorg in natura (ZIN)

Bij zorg in natura regelt de gemeente, het zorgkantoor of de zorgverzekeraar de financiële zaken en contracteert de zorgaanbieders. Alle administratie wordt voor u verzorgd. U heeft te allen tijde de vrijheid om zelf afspraken te maken met de zorgaanbieder over de manier waarop u zorg en ondersteuning wilt ontvangen.

 

Particuliere zorg

Als u behoefte heeft aan meer zorg (omdat de toegekende indicatie bijvoorbeeld niet toereikend is), dan kan dit via AEN Zorg worden bijgekocht. Ook als u geen indicatie toegekend krijgt, kunt u de zorg bij ons inkopen. Voor deze vorm van zorg is er namelijk geen doorverwijzing of indicatie nodig. U bepaalt zelf welke zorg u wilt ontvangen en aan ons de taak om deze aan u te leveren. Wij verzorgen de administratie dus ook hier heeft u geen omkijken naar.

 

Zorg aanvragen